“Be yourself; everyone else is already taken.”

- Oscar Wilde -Atelier Karmijn, dat ben ik, Annelies Diertens, moeder van drie, geboren en getogen Rotterdamse, kunstenaar, fotograaf en beeldmaker. 

Ik houd van uit en thuis. Thuis genieten van niets hoeven, keuvelen en rommelen, me omringen met mijn gezin, fijne gesprekken, een goed boek en werken in mijn atelier aan leuke inspirerende projecten.

Uit, omdat ik er graag op uit -trek. Lekker ergens heen. Vrienden ontmoeten, de natuur in of de stad. Het stadse kan me bekoren vanwege haar velerlei verhalen. Ik vind ze in alles. En de natuur brengt mij die mooie stilte. En ook daar vind ik ze juist: die verhalen. De schoonheid vinden in het kleine is mijn grootste liefhebberij. Daar word ik gelukkig van.

 

Het is voor mij een feestje beelden te creëren die nieuwsgierig maken, die betoveren en inspirerend zijn. 

Bij mijn atelier kun je terecht voor styling en fotografie met een beeldverhaal. Ik noem het "Mooi-in-de-kijkert".

 

"Anne Kære Fotografie" staat voor bijzondere kieks. Uit het hart en in het hart.

Een unieke manier van het in beeld brengen van jezelf, je familie, de liefde van je leven, jouw product, je winkel, een bijzondere plek of een feestelijk event. 

 

Mijn fotowerk is dus een heus beeldverhaal, het  brengt een gevoel over, geeft inhoud en kracht. En ik voel dat het mèt deze passie alles verbindt en in beweging zet.  Noem het beeldcommunicatie die onderscheidend is , die raakt en blijvend indruk maakt zodat je deze voor tal van doeleinden kunt gebruiken.

Wat wil jij vertellen?